Advertisement
If you have a new account but can't post, please email Niamh on [email protected] for help to verify your email address. Thanks :)
New AMA with a US police officer (he's back!). You can ask your questions here

Issues with technical thread

  • 16-10-2017 7:42am
    #1
    Registered Users Posts: 137 ✭✭ Liffey4A


    Anyone else having issues viewing the last page of the Ophelia Technical thread?
    When I click the 236 page it load the 235 page.

    I've reset Chrome and cleared data etc (Android) and no joy


«1

Comments

  • Registered Users Posts: 458 ✭✭ P.lane78


    Yep same here


  • Registered Users Posts: 19,556 ✭✭✭✭ Rikand


    I think its because posts are being moved from technical to discussion, the last page is just a ghost page. It will fill again when more technical posts are made


  • Registered Users Posts: 196 ✭✭ pp_me


    Liffey4A wrote: »
    Anyone else having issues viewing the last page of the Ophelia Technical thread?
    When I click the 236 page it load the 235 page.

    I've reset Chrome and cleared data etc (Android) and no joy

    Issues on my end too


  • Moderators, Home & Garden Moderators, Science, Health & Environment Moderators Posts: 16,103 Mod ✭✭✭✭ DOCARCH


    Possibly because a lot of off topic posts are moved from time to time so the length of the thread shortens periodically.


  • Closed Accounts Posts: 26,661 ✭✭✭✭ OldMrBrennan83


    This post has been deleted.


  • Advertisement
  • Registered Users Posts: 137 ✭✭ Liffey4A


    Working now I think. Pity they don't have an app!


  • Registered Users Posts: 137 ✭✭ Liffey4A


    No still messed up!


  • Registered Users Posts: 17,979 ✭✭✭✭ _Brian


    Liffey4A wrote: »
    Working now I think. Pity they don't have an app!

    Boards.ie ??
    They do and it’s crap


  • Registered Users Posts: 3,734 ✭✭✭ ch750536


    Same, broke here. Cant access or post


  • Registered Users Posts: 3,083 ✭✭✭ stevek93


    Same here for me


  • Advertisement
  • Registered Users Posts: 9,188 ✭✭✭ lucernarian


    You can still post (if it's something technical or discussion around met observations and whatnot :D)

    The poor mods are having to move threads at a ferocious rate and they're filling up the other thread with those. Sadly the Boards.ie website database is better at handling new posts than deleted ones.


  • Closed Accounts Posts: 6,466 Lumi


    We're all having issues at the moment. It may be due to the volume of off topic posts that are being moved from the technical analysis thread.
    Refresh the page and try again

    I've flagged it with the office


  • Closed Accounts Posts: 455 ✭✭ jasper100


    It's the wind. Keeps blowing posts back a few pages.


  • Closed Accounts Posts: 1,118 ABC101


    its happening with this thread too, must be something wrong with the website.


  • Closed Accounts Posts: 960 flaneur


    Liffey4A wrote: »
    Anyone else having issues viewing the last page of the Ophelia Technical thread?
    When I click the 236 page it load the 235 page.

    I've reset Chrome and cleared data etc (Android) and no joy

    It’s something that happens on boards on busy threads.
    Not your browser. Seeing same with chrome and safari and all versions of the site. Possibly a lot of views / refreshes simultaneously.


  • Registered Users Posts: 10,347 ✭✭✭✭ MJohnston


    Its gotten worse for me, now when I click on the Technical thread, it’s bringing me to the General Discussion thread :’(


  • Closed Accounts Posts: 6,751 ✭✭✭ mirrorwall14


    MJohnston wrote: »
    Its gotten worse for me, now when I click on the Technical thread, it’s bringing me to the General Discussion thread :’(

    I'm getting that intermittently too. Was very very confused. Plus I think its contributing to why posters who know the story is re different threads, posting in the wrong place


  • Closed Accounts Posts: 960 flaneur


    Suggestion:

    Could you make the text on the technical and non technical thread look different?
    It's not immediately obvious which is which if you're reading on a small device.


  • Closed Accounts Posts: 6,466 Lumi


    flaneur wrote: »
    Suggestion:

    Could you make the text on the technical and non technical thread look different?
    It's not immediately obvious which is which if you're reading on a small device.

    Excellent Suggestion!
    Done


  • Registered Users Posts: 17,664 ✭✭✭✭ JCX BXC


    Can I ask why the Level 3 warnings have been removed from both?


  • Advertisement
  • Registered Users Posts: 10,347 ✭✭✭✭ MJohnston


    JCX BXC wrote: »
    Can I ask why the Level 3 warnings have been removed from both?

    It’s still on the general discussion thread title.


  • Registered Users Posts: 10,347 ✭✭✭✭ MJohnston


    Mods: seems like whenever the last post on the technical thread is moved, that thread redirects to wherever it was moved to, and it can’t be accessed. This is on the touch site anyway. Once someone posts something new I can access again.


  • Registered Users Posts: 27,652 ✭✭✭✭ murpho999


    Do people know they can increase the number of posts per page in their control panel. It's on page 60 for me.


  • Registered Users Posts: 17,664 ✭✭✭✭ JCX BXC


    MJohnston wrote: »
    It’s still on the general discussion thread title.

    Ah it is, however that itself is coming up as "moved to weather" (what?) So isn't showing the full title.


  • Registered Users Posts: 10,347 ✭✭✭✭ MJohnston


    murpho999 wrote: »
    Do people know they can increase the number of posts per page in their control panel. It's on page 60 for me.

    Yeah, same. Always get confused when someone refers to a page number instead of a post number!


  • Registered Users Posts: 10,347 ✭✭✭✭ MJohnston


    JCX BXC wrote: »
    Ah it is, however that itself is coming up as "moved to weather" (what?) So isn't showing the full title.

    It’s showing on desktop, I don’t think Level warnings show up on the touch site though, so maybe thats the problem? And yeah, I’m seeing that odd “Moved to Weather” message too


  • Administrators, Boards.ie Employee Posts: 5,462 ✭✭✭✭✭ Boards.ie: Mark
    Boards.ie Employee


    Hi all,

    Because the Weather threads are being hammered with new posts at the moment (and over the last couple of days) there may be a lag in new posts appearing. We're also going to try to flush out the system so hopefully that will improve performance. Sorry for any inconvenience.


  • Closed Accounts Posts: 6,466 Lumi


    Cheers Mark - much appreciated!


  • Registered Users Posts: 7,024 ✭✭✭ d'Oracle


    Havent been able to see anything in the Technical thread for 20min


  • Advertisement
  • Registered Users Posts: 10,347 ✭✭✭✭ MJohnston


    d'Oracle wrote: »
    Havent been able to see anything in the Technical thread for 20min

    Boards is just buggered in general. They didn't bring enough hamsters in for the serverwheels.


Advertisement