Advertisement
If you have a new account but are having problems posting or verifying your account, please email us on [email protected] for help. Thanks :)
Private profiles - please note that profiles marked as private will soon be public. This will facilitate moderation so mods can view users' warning histories. All of your posts across the site will appear on your profile page (including PI, RI). Groups posts will remain private except to users who have access to the same Groups as you. Thread here
Some important site news, please read here. Thanks!

Myenergi zappi lit up but there is no display

  • 25-12-2021 1:30pm
    #1
    Registered Users Posts: 3 delahan88





Answers

  • Registered Users Posts: 3 delahan88


    Hi all

    Has anybody ever come across this problem before???



  • Registered Users Posts: 993 ✭✭✭ denismc


    Is it a new unit or has it been working up to now?

    If it is new check with your installer.

    Have you tried restarting the unit? You can do this by flipping the breaker in your consumer unit and waiting a few seconds just make sure you unplug you car first.

    If that doesn't work , you can call Myenergi directly their support is usually pretty good although they maybe closed for Christmas.



  • Moderators, Sports Moderators Posts: 16,449 Mod ✭✭✭✭ slave1


    Last post bang on, Installer and then MyEnergi support, assuming it is under warranty, if there is any part to be replaced they will post it out to you and they now have local official repairs guys in Ireland that will contact you once you're received the part and will carry out the repair, no cost to you.

    I had a Pen board failure in November, they posted it to me over the weekend, I got it Monday and it was installed Monday afternoon.



  • Registered Users Posts: 3,173 ✭✭✭ eagerv


    Ours had been throwing up error #29 regularly over the last month or so. At first cleared easily on machine, but recently needed to power down machine for an hour or more. Contacted Myenergi who said was a known problem and posted out a new board and arranged their installer to fit last week. Transpired our Harvi was also broken and was replaced the same day.

    We have been unlucky with our Zappi(s). The present unit was only replaced last April when we were 10 weeks (may have been a little more) without a home charge point when our initial 1 yr old Zappi burnt out..😮. The delay was mainly Brexit related.

    Hopefully the end to our problems, but Myenergi are a great company to deal with..



  • Moderators, Sports Moderators Posts: 16,449 Mod ✭✭✭✭ slave1


    Not sure unlucky, my EDDI was DOA and I went through a number of isolators to prove it (they kept saying the issue was with the neon isolator switch). I've had corrupt firmware on my EDDI, Hub and Zappi that took from a few minutes to a few says to sort, my Zappi2 had cable and PEN board failures.

    Everytime there is a failure the entire suite need re-setting up and repairing which takes quite a while



  • Advertisement
  • Registered Users Posts: 6,963 ✭✭✭ micks_address


    Did you get a fix for this issue? Having similar with mine.

    Cheers,

    Mick



Advertisement