Donedeal - boards.ie
Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
28-01-2013, 21:50   #1
iverjohnston
Closed Account
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,242
Donedeal

Hi everyone,
whenever I log onto Donedeal.ie, I get Donedeal.co.uk. this makes little difference, except that all the prices are in sterling, with the Euro equivelant shown underneath. Ami doing something silly or wrong, or has done deal swapped server or something?
iverjohnston is offline  
Advertisement
28-01-2013, 22:00   #2
funny man
Registered User
 
funny man's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: in da midlands
Posts: 876
change the adress bar at the top of your screen by deleteing .co.uk and enter .ie instead or just google done deal
funny man is offline  
28-01-2013, 22:04   #3
bbam
Closed Account
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 7,348
Probably just typed it wrong once and now its auto filling in the address...
Go into your browser history and clear the history and the cache too..

Then type away in address bar and it should be fine..
bbam is offline  
Thanks from:
29-01-2013, 12:30   #4
iverjohnston
Closed Account
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,242
Got this reply from Donedeal. Now, how did I miss that?

Thank you for contacting my name is Amy I work with the website DoneDeal.
To change the site you are viewing please go to the homepage and scroll to the very bottom of the page and in the black box under Section click on Ireland, this will change the currency to Euro's.

Hope this helps

Please let me know if you have any other questions.
iverjohnston is offline  
Thanks from:
13-03-2015, 23:08   #5
cerastes
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Location: Dublin
Posts: 2,556
I appreciate this is an old thread but I'm having the exact same problem, done deal keeps reverting to sterling and the section is still Ireland??
There is no talk to forum for donedeal on boards, anyone know how to fix this, I noticed the URL keeps reverting to .co.UK despite me not or ever inputting that, never noticed this before but its a real pain in the t!ts
cerastes is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet