Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
21-06-2011, 21:05   #1
RDMH
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 97
Viber - Double contacts in contacts list

As the title says, I have the double of every contact in my Viber contacts list, anyone any suggestions?? I have searched this forum and didn't see that anyone else has experienced this so any help/advice would be appreciated.
RDMH is offline  
Advertisement
23-06-2011, 08:48   #2
Viber
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 513
Hi,

This is a rep. of Viber.
This is a known issue, and the source of the problem is that contact were imported to your iPhone from an external source (e.g an email client like Exchange).

Your iPhone can recognize these numbers and put them together under the same contact, but unfortunately Viber cannot, so it duplicates them.
Viber is offline  
23-06-2011, 12:02   #3
RDMH
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 97
Quote:
Originally Posted by Viber View Post
Hi,

This is a rep. of Viber.
This is a known issue, and the source of the problem is that contact were imported to your iPhone from an external source (e.g an email client like Exchange).

Your iPhone can recognize these numbers and put them together under the same contact, but unfortunately Viber cannot, so it duplicates them.
Thanks for clearing this up, sounds exactly like what has happened as my contacts are imported from Exchange. Is this something that you are looking to fix in a future update?
RDMH is offline  
23-06-2011, 12:39   #4
Viber
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 513
For now, we're not even sure this is 'fixable' (since this isn't technically 'a bug').
We will see what happens on iOS5, and if that new version gives us more room for play.
Viber is offline  
26-06-2012, 09:28   #5
murphman
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 72
Quote:
Originally Posted by Viber View Post
For now, we're not even sure this is 'fixable' (since this isn't technically 'a bug').
We will see what happens on iOS5, and if that new version gives us more room for play.

I have the exact same problem.. It's a pain.
murphman is offline  
Advertisement
26-06-2012, 09:32   #6
mad muffin
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,847
I guess it wasn't fixable in iOS5.
mad muffin is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet