Advertisement
We've partnered up with Nixers.com to offer a space where you can talk directly to Peter from Nixers.com and get an exclusive Boards.ie discount code for a free job listing. If you are recruiting or know anyone else who is please check out the forum here.
If you have a new account but can't post, please email Niamh on [email protected] for help to verify your email address. Thanks :)

TP-Link TD-W8960N

  • 02-12-2012 8:19pm
    #1
    Registered Users Posts: 34 ✭✭✭ Teabreak


    Hi All I got one of these and cant seem to get it to conected to Eircom. it ask for user and password and of cousre I use [email protected] and broadband1 no luck tried admin and admin1 so does not work either , so does anybody have any suggestion as to what i do thanks:mad:


Comments

  • Closed Accounts Posts: 13,883 PogMoThoin


    Teabreak wrote: »
    Hi All I got one of these and cant seem to get it to conected to Eircom. it ask for user and password and of cousre I use [email protected] and broadband1 no luck tried admin and admin1 so does not work either , so does anybody have any suggestion as to what i do thanks:mad:

    You got all the other settings right

    Username: [email protected]
    Password: broadband1
    Encapsulation: PPPoE
    Multiplexing: LLC
    VPI: 8
    VCI: 35


  • Registered Users Posts: 1,174 I Kill You Scum!


    Mine was
    username: eircom
    password: broadband1

    I never used [email protected] but maybe its the same thing.


Advertisement