Advertisement
If you have a new account but are having problems posting or verifying your account, please email us on hello@boards.ie for help. Thanks :)
Hello all! Please ensure that you are posting a new thread or question in the appropriate forum. The Feedback forum is overwhelmed with questions that are having to be moved elsewhere. If you need help to verify your account contact hello@boards.ie

Forum's not showing on Menu

Options
  • 28-04-2007 10:24am
    #1
    Registered Users Posts: 2,485 ✭✭✭


    Tried askin in help desk but no response :( So here goes again.


    The recently created Command & Conquer forum doesnt seem to be listed on the games drop down menu. Luckily I stuck it down as a subscribed thread, so its listed on my subscribed list, but it should be under games. Dunno whats wrong others all seem to work. Maybe there is a limit to how many forums can be listed on the menu?? If so could it be increased to show all the forums. It doesn't help them really when people couldnt find it or notice it easily.

    http://www.boards.ie/vbulletin/forumdisplay.php?f=82
    Post edited by Shield on


Comments

  • Closed Accounts Posts: 16,793 ✭✭✭✭Hagar


    I can see it, no problem.
    Clear your cache. It should be ok then.

    /Edit
    Now I can't see it. Something weird is going on.


    OK. It is visible on the main index page but not on the headers above any of the Forums etc.


  • Posts: 16,720 ✭✭✭✭ [Deleted User]


    Methinks it's to do with some of the servers.


  • Closed Accounts Posts: 1,763 ✭✭✭g5hn710m4xpdwy


    Yeah the same for Lifehacking. Well for me anyway:cool:

    EDIT: I am the only non mod that posted here... :)


  • Subscribers Posts: 16,585 ✭✭✭✭copacetic


    as flunked said, it is the same for lifehacking and hobby radio too. sometimes they are there sometimes not. looks like the change takes longer to ripple through on some of the servers? although command has been a round for a while now so would have thought it would have gone through by now if that was it..


  • Posts: 16,720 ✭✭✭✭ [Deleted User]


    Flunked wrote:
    EDIT: I am the only non mod that posted here... :)

    HMods only get paid 1/4 of what the normal mods get.


  • Advertisement
  • Closed Accounts Posts: 1,763 ✭✭✭g5hn710m4xpdwy


    Myth wrote:
    HMods only get paid 1/4 of what the normal mods get.
    ...And I never mentioned money;)
    Although.... There has been alot of posts about staff being payed:rolleyes:


  • Registered Users Posts: 15,258 ✭✭✭✭Rabies


    I think changes in the menu happen after the 3am back up. Might be there tomrrow. If not, then kick Vex :D


  • Registered Users Posts: 2,485 ✭✭✭Berns


    It's on for me now. Just hopin it stays this time :D


  • Registered Users Posts: 6,924 ✭✭✭shoutman


    This is happening for me too when i look for the lifehacking forum, it was gone earlier then came back and now is gone again...


  • Registered Users Posts: 4,901 ✭✭✭Vexorg


    I have checked this several times today and have had no menu problems with:

    C&C, Life Hacking or SVP.co.uk ( The blank disk shop not St Vincent De Paul :) )

    When the itme are missing from the menu what is the url?. does it read

    http://www.boards.ie/vbulletin/**** or something like http://svr_5.boards.ie/vbulletin/***

    If you can stand to lose them - clear your history and temp internet files and see if it makes a difference.

    V.


  • Advertisement
  • Subscribers Posts: 16,585 ✭✭✭✭copacetic


    Vexorg wrote:
    I have checked this several times today and have had no menu problems with:

    C&C, Life Hacking or SVP.co.uk ( The blank disk shop not St Vincent De Paul :) )

    When the itme are missing from the menu what is the url?. does it read

    http://www.boards.ie/vbulletin/**** or something like http://svr_5.boards.ie/vbulletin/***

    If you can stand to lose them - clear your history and temp internet files and see if it makes a difference.

    V.


    for me, when I first clicked in here lifehacking wasn't showing in the drop
    down, normal www.boards.ie address was showing. did a refresh and now it is there.

    took another couple of refreshes but now it is gone again.


  • Registered Users Posts: 4,901 ✭✭✭Vexorg


    Silly me, www.boards.ie can resolve to any of the servers, if you scroll at the bottom of the page you should see the actual server the load balancer has sent you.

    eg. admin+srv5@boards.ie Page generated in 0.26163 seconds with 11 queries.

    This might help identify if one of the servers is not updating its menu.

    A refresh could be moving you to a server where the menu has been updated.


  • Posts: 16,720 ✭✭✭✭ [Deleted User]


    admin+srv3@boards.ie - latest forum in 'new forums' is 'Learning to Drive' (am on http://boards.ie/)
    admin+srv2@boards.ie - SVP is the most recent one. (http://www.boards.ie/)

    I cleared my cache & cookies before logging back in.

    /wait... did I have that wrong? It's showing it all for srv3 now.


  • Registered Users Posts: 4,901 ✭✭✭Vexorg


    ok no C&C, Lifehacking or SVP.co.uk on admin+srv2@boards.ie Page generated in 0.27366 seconds with 11 queries


    admin+srv3@boards.ie All there

    OK that theory seems to be out the window.


  • Subscribers Posts: 16,585 ✭✭✭✭copacetic


    not seeing it and its
    admin+srv3@boards.ie Page generated in 0.26328 seconds with 11 queries

    [REFRESH]

    still not seeing it and
    admin+srv5@boards.ie Page generated in 0.28590 seconds with 11 queries

    [REFRESH]
    lifehacking now in drop down
    admin+srv2@boards.ie Page generated in 0.28589 seconds with 11 queries

    [REFRESH]
    gone again:
    admin+srv4@boards.ie Page generated in 0.29711 seconds with 11 queries

    [REFRESH]
    back again
    admin+srv5@boards.ie Page generated in 0.25614 seconds with 11 queries


    so it was there and not there when I had srv5.


  • Subscribers Posts: 16,585 ✭✭✭✭copacetic


    is everyone else still getting this issue?

    it seems pretty random but more often than not I can't see the newer forums in the drop downs..


  • Registered Users Posts: 4,491 ✭✭✭sioda


    Nope same problem here and have had it since the B team forum was created one day its here then it was gone now same with SVP and beer4lyfe


  • Moderators, Society & Culture Moderators Posts: 30,657 Mod ✭✭✭✭Faith


    Yeah, I usually can't see the new ones.


  • Posts: 16,720 ✭✭✭✭ [Deleted User]


    admin+srv2@boards.ie Page generated in 0.47979 seconds with 11 queries

    In new forums, the 'Learning to Drive' forum is the last one up.


  • Registered Users Posts: 3,608 ✭✭✭breadmonkey


    Youth & Student travel doesn't show up for me sometimes


  • Advertisement
  • Subscribers Posts: 16,585 ✭✭✭✭copacetic


    I'm still not seeing lifehacking on the drop downs most of the time. Was hoping it
    was something that would work itself through the system but that doesn't seem to happening. It's the same for any of the forums created in the last while for me..


Advertisement