AIB Internet Banking - can't login with Explorer - boards.ie
Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
21-12-2004, 15:25   #1
tomED
Registered User
 
tomED's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bray, Co. Wicklow
Posts: 1,437
Send a message via MSN to tomED Send a message via Skype™ to tomED
AIB Internet Banking - can't login with Explorer

Hey,

When trying to login to AIB's internet banking, once I have entereed the initial security questions, as in Reg Number, PAC num etc I cant get in and get the following message:

"You have been logged out of AIB Internet Banking as use of the browser Back button is not supported. To log in again, please enter your details below."

This only happens on IE and the site works fine on Mozilla.

Has anyone had this problem before?

I've sent in a few requests to AIB and have had no repsponse!

I've also tried reinstalling IE, and i have the 128bit encryption etc, cache cleared, history too etc.

Any thoughts appreciated!

Thanks
Tom
tomED is offline  
Advertisement
21-12-2004, 15:29   #2
uberwolf
Registered User
 
uberwolf's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 7,077
they were due to upgrade their site for security reasons. - the missus got a letter that I glanced at a month or so ago. Presumably this is the cause. You have the most recent version of IE?
uberwolf is offline  
21-12-2004, 15:30   #3
garthv
Moderator
 
garthv's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Your Face
Posts: 4,515
Send a message via MSN to garthv
Yeh they upgraded their systems there a while ago,something to do with security.
It might be the fact that your IE isnt up to date because I got an email off them saying make sure your browser is up to date for security reasons etc..
Update your IE and see
garthv is offline  
21-12-2004, 15:31   #4
fletch
Registered User
 
fletch's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Dublin
Posts: 6,060
Just tried it in IE and it works fine for me....have you upgraded to Ver 6?

On a related note....is there a new wap address for the updated AIB site? If not anyone know the old one?
fletch is offline  
21-12-2004, 15:35   #5
tomED
Registered User
 
tomED's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bray, Co. Wicklow
Posts: 1,437
Send a message via MSN to tomED Send a message via Skype™ to tomED
Thanks guys!

I'm fully up to date with 128 bit encryption as requested.
This actually started before the upgrade!

So keep on coming with ideas! Thanks

Tom

My version:
6.0.2900.2180.xpsp_sp2_rtm.040803-2158
Cipher Strength 128bit
Update Versions: SP2
tomED is offline  
Advertisement
21-12-2004, 15:37   #6
tomED
Registered User
 
tomED's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bray, Co. Wicklow
Posts: 1,437
Send a message via MSN to tomED Send a message via Skype™ to tomED
Quote:
Originally Posted by fletch
Just tried it in IE and it works fine for me....have you upgraded to Ver 6?

On a related note....is there a new wap address for the updated AIB site? If not anyone know the old one?
The site works fine on any other PC, and as I said, works fine on my mchine with Mozilla!
tomED is offline  
21-12-2004, 15:37   #7
Gilgamesh
Registered User
 
Gilgamesh's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,182
do you have any personal firewalls running which would block https or such?
Gilgamesh is offline  
21-12-2004, 15:40   #8
tomED
Registered User
 
tomED's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bray, Co. Wicklow
Posts: 1,437
Send a message via MSN to tomED Send a message via Skype™ to tomED
Quote:
Originally Posted by Gilgamesh
do you have any personal firewalls running which would block https or such?
No. Can view any other https sites without a bother too.
tomED is offline  
21-12-2004, 16:01   #9
Boberto
Registered User
 
Boberto's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Dublin 7
Posts: 329
Absolutely nothing to do with the security upgrade. If you needed the upgrade it would tell you 'You must upgrade'.
It's a pc issue caused by corrupt settings/spyware or security progs.

I would suggest clearing cache and restoring default ie settings. Make sure you are not using a favorite or shortcut to access the site. Go to http://www.aib.ie/internetbanking and click Login.

Ensure that any antivir or security progs are not responsible.
Boberto is offline  
Advertisement
21-12-2004, 16:08   #10
tomED
Registered User
 
tomED's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Bray, Co. Wicklow
Posts: 1,437
Send a message via MSN to tomED Send a message via Skype™ to tomED
Quote:
Originally Posted by Boberto
Absolutely nothing to do with the security upgrade. If you needed the upgrade it would tell you 'You must upgrade'.
It's a pc issue caused by corrupt settings/spyware or security progs.
I agree! But I have done everything you mentioned including reinstalling IE, which was a pain (using XP).

Still no joy. Basically at this stage I'm trying to avoid a reinstallation of XP. Do you think I need to go that far?

Tom
tomED is offline  
21-12-2004, 16:18   #11
Boberto
Registered User
 
Boberto's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Dublin 7
Posts: 329
Perhaps your XP profile is the problem? It often is..
Setup a new user account in xp and try accessing in there. See if it works on another xp profile... If it does, you could just change over.

Also: Have you scanned pc for spyware using Ad Aware? Do you have any unusual toolbars? Try running CWS Shredder.
Boberto is offline  
23-12-2004, 10:07   #12
confetti
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Posts: 235
works fine in explorer for me,

i think they only changed the address of the site from 24hour-online or whatever so that people would feel safer using the site as the old address sounded a bit dodgy
confetti is offline  
24-12-2004, 18:37   #13
Boberto
Registered User
 
Boberto's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Dublin 7
Posts: 329
Yeah if it goes through aib.ie people would generally feel safer or reassured.
Also... the name has changed from 24 hour banking to Internet Banking so the old address wouldn't be needed.
Boberto is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet