Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
25-01-2012, 15:03   #1
manual_man
Registered User
 
manual_man's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Dublin
Posts: 6,300
How to get android 2.3 on original galaxy tab (7")?

Any help appreciated. Cheers. I have the 16gb 3g version. Kies telling me I have the most up to date firmware. Tab currently running 2.2
manual_man is offline  
Advertisement
26-01-2012, 00:20   #2
manual_man
Registered User
 
manual_man's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Dublin
Posts: 6,300
Never mind. Got it done
manual_man is offline  
26-01-2012, 09:32   #3
robinph
Moderator
 
robinph's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: not Cork
Posts: 14,212
Send a message via ICQ to robinph Send a message via AIM to robinph Send a message via MSN to robinph Send a message via Yahoo to robinph Send a message via Skype™ to robinph
Ooo, do share how...and if it's worth the bother...
robinph is offline  
26-01-2012, 10:06   #4
manual_man
Registered User
 
manual_man's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Dublin
Posts: 6,300
Quote:
Originally Posted by robinph View Post
Ooo, do share how...and if it's worth the bother...
Well... Did it riskily (with the help of a youtube turial). One or three heart palpatations later and i did it successfully.

This is the guy's instructions i followed (with a fair few pausings along the way):

http://www.youtube.com/watch?v=u_s6p...e_gdata_player

ps. i didn't bother with the part he says is 'optional' - i was just relieved i'd got it on and didn't want to risk messing it up at that stage!

At your own risk as always though if you choose to try it!

PS. I have to say 2.3.3 runs beautifully on it. Noticeably faster when jumping from one screen or app to another, graphics obviously a little bit fancier with certain things like the market and that, and there's a new app called 'pulse' which is actually pretty cool... preinstalled on it

*note: it's only for the 3g version as far as i'm aware, Not the wi-fi only model* although there might be a version for that, it's not something i looked into

Last edited by manual_man; 26-01-2012 at 10:15.
manual_man is offline  
Thanks from:
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet