Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
21-01-2012, 18:24   #1
alan kelly
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: dublin
Posts: 305
Server units Kw load ?

Hi Guys,

I dont know too much about Comms cabinets and networking so apologies for the stupid question.

I am looking to design a small comms room for a college assignment but dont know much about the loads used. I am guessing some large server units might use around 6 - 10 kw but aint sure.

If anyone had any info on a particular server unit or power rating i would be delighted.....

Thanks
alan kelly is offline  
Advertisement
21-01-2012, 18:32   #2
rolion
Registered User
 
rolion's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,136
i'm dealing with HP servers only :

http://h30099.www3.hp.com/configurator/powercalcs.asp

download the Excel file and you'll have most of the HP servers range !!!

good luck
rolion is offline  
22-01-2012, 17:58   #3
alan kelly
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: dublin
Posts: 305
That's great Rolion..

Cheers for the reply... Exactly what i was after..
alan kelly is offline  
24-01-2012, 20:42   #4
DublinDilbert
Registered User
 
DublinDilbert's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,694
You can always query the servers & equipment over snmp, that will give you exactly the power load
DublinDilbert is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet