UPC Broadband ping/jitter. - Page 4 - boards.ie
Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
Thread Tools Search this Thread
16-03-2012, 21:44   #46
Registered User
marshbaboon's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: Swords, Dublin
Posts: 1,153
Originally Posted by brensplit View Post
you are not gonna believe this but I just came home and it seems to be fixed.... gonna test for the next few hours...... looks like you shouldn't have cancelled :-/
Same here! Ran a ton of traceroutes and pingtests and all seems green across the board.
marshbaboon is offline  
17-03-2012, 08:04   #47
Registered User
Join Date: Mar 2012
Posts: 16
Same here,all running sweet again.Engineer rang to say it was a problem at one of the exchanges that was affecting the whole area but you'd only have noticed it if you did a lot of streaming or online gaming! At least it's fixed! I'm still with them as they gave me a free month when I cancelled.Due for a customer complaints manager to call on Tuesday so I'll see if they can entice me to stay!
Wagga321 is offline  
22-03-2012, 17:16   #48
Registered User
TheDoc's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Dublin
Posts: 17,347
O forgot to update, silly me

Issue is fixed for my (Swords)

Customer support rang last week to inform me that technicians were confident they had resolved the issue in my area and service should now be resumed to normal, if I experienced any additional issues to ring back and let them now.

So far its back to its old smashingly good reliable stuff
TheDoc is offline  
17-07-2012, 22:13   #49
Registered User
Join Date: Apr 2008
Posts: 43
This crap seems to have started again tonight
brensplit is offline  
Post Reply

Quick Reply
Remove Text Formatting

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Share Tweet