Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
01-05-2012, 22:37   #1
Euphoriasean
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 86
Can I use sky box and card in a different house.

Hi

Just wonderening could i use my sky box and card in my sister house.She has just got the basic package so would be handy for the movies and football.I dont have multiroom either if that makes any difference.

Thanks!
Euphoriasean is offline  
Advertisement
02-05-2012, 00:18   #2
3rdDegree
Registered User
 
3rdDegree's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 895
Quote:
Originally Posted by Euphoriasean View Post
Hi

Just wonderening could i use my sky box and card in my sister house.She has just got the basic package so would be handy for the movies and football.I dont have multiroom either if that makes any difference.

Thanks!
As long as you don't have multi-room that should be no problem.
3rdDegree is offline  
02-05-2012, 00:20   #3
fasttalkerchat
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 5,570
Not sure if its legal. That's why they make you connect a phone line every now and again.

Should work for a good few weeks though.
fasttalkerchat is offline  
Thanks from:
02-05-2012, 18:10   #4
Wiggy
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 205
The box and card together will work anywhere you can get a 28.2 satellite signal.
The card will work in any box with respect to non-premium channels (Sports & Movies).
The card will only work in the box that it is "married" to with respect to premium channels.
Not sure what the story is with non-premium HD channels.
Wiggy is offline  
Thanks from:
02-05-2012, 18:38   #5
Euphoriasean
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 86
Thanks guys,

Only need it for this weekend so should be grand!
Euphoriasean is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet