Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
 
Thread Tools Search this Thread
24-02-2013, 22:11   #1411
SPAWKER
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 698
Quote:
Originally Posted by jca View Post
When I got my ftv card from sky it was itv west. I disconnected the box from the phone line and rang them giving them a Ní postcode it then became utv. Maybe it will only work with an official ftv card.
Sky will only pair one of their Freesat from Sky cards or one of their active sub cards to your box if you have an account with them.
SPAWKER is offline  
Advertisement
25-02-2013, 01:32   #1412
jca
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,265
Quote:
Originally Posted by SPAWKER View Post

Sky will only pair one of their Freesat from Sky cards or one of their active sub cards to your box if you have an account with them.
Ok. Mine is one of those freesat from sky cards.
jca is offline  
01-03-2013, 12:21   #1413
 
Join Date: May 2007
Posts: 170
I cancelled my HD sub yesterday so that I can get the card trick back on the EPG. I was told that all my HD recordings would be deleted in 31 days. Surely, as RTE2 HD is available without the HD sub, they cannot delete my RTE recordings? Will I still get the BBC HD channels via the card trick without the sub? Anyone know when UTV is going HD? Thanks in advance.
eddiem10 is offline  
04-03-2013, 16:17   #1414
jca
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 7,265
Itv misbehaving this morning. Three times it went to 998. I'm on the blue button.
jca is offline  
04-03-2013, 20:12   #1415
Plascebo
Registered User
 
Plascebo's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 747
Quote:
Originally Posted by jca View Post
Itv misbehaving this morning. Three times it went to 998. I'm on the blue button.
Happens me with all the "blue button" stations. Some in just a matter of seconds (itv's) and others after 20 or so mins (usually 5, 5* etc).
Plascebo is offline  
Advertisement
19-03-2013, 09:50   #1416
SPAWKER
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 698
New software update R006.058.55.00P for Drx 890/5 boxes which is being rolled out since 2am this morning will kill the card trick and the blue button trick as it will now put the box into eco mode or deep sleep mode from about midnight till 6am unless you have a recording scheduled during the night.Which will mean you will have to do the card trick every morning so wont be worth the hassle.
SPAWKER is offline  
19-03-2013, 10:00   #1417
muffler
Moderator
 
muffler's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 36,617
Quote:
Originally Posted by SPAWKER View Post
New software update R006.058.55.00P for Drx 890/5 boxes which is being rolled out since 2am this morning will kill the card trick and the blue button trick as it will now put the box into eco mode or deep sleep mode from about midnight till 6am unless you have a recording scheduled during the night.Which will mean you will have to do the card trick every morning so wont be worth the hassle.
The bastards
muffler is offline  
19-03-2013, 10:21   #1418
MBSnr
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,904
I've given up doing the card trick anyhow. The box kept rebooting with them in place and I was getting recordings that said failed/clashed when there was no reason for it. I was away and not happy....
MBSnr is offline  
19-03-2013, 11:39   #1419
anonanymore
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 141
I think you can turn eco mode off (none)
http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-h...-skys-epg.html
anonanymore is online now  
Thanks from:
Advertisement
19-03-2013, 11:49   #1420
Cantona's Collars
Registered User
 
Cantona's Collars's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 32,466
Quote:
Originally Posted by anonanymore View Post
I think you can turn eco mode off (none)
http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-h...-skys-epg.html
You can indeed & the new update allow Dolby 5.1 via HDMI.

I didn't get an update yet as I still have my 'other channels'.Must turn off the eco option,got hardship the last time I did the card trick.
Cantona's Collars is offline  
19-03-2013, 13:45   #1421
Newport81
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 626
I can't find an Eco mode to turn off am defo getting free view now
Newport81 is offline  
19-03-2013, 14:29   #1422
SPAWKER
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 698
Quote:
Originally Posted by smyths View Post
I can't find an Eco mode to turn off am defo getting free view now
You wont find the eco mode tab unless you have had the update
SPAWKER is offline  
Thanks from:
19-03-2013, 22:53   #1423
energy1942
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 286
Quote:
Originally Posted by SPAWKER View Post
You wont find the eco mode tab unless you have had the update
Does this mean we will be able to keep the blue button card trick as it is now.
energy1942 is offline  
19-03-2013, 23:35   #1424
bodonnell
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 512
If eco mode is same as auto standby it can be turned off under 'options' on hd box
bodonnell is offline  
20-03-2013, 09:59   #1425
SPAWKER
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 698
Snapshot of eco mode tab
Attached Images
File Type: jpg EcoMode.jpg (279.3 KB, 102 views)
SPAWKER is offline  
Thanks from:
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet