Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
08-10-2020, 10:01   #1
kildarejohn
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 229
OSI geohive maps not working

I find the OSI historic maps a very useful resource, however since yesterday the geohive page appears to require sign in with password; I cannot see any option to create an account or get a password.
Anyone know whats happening?
kildarejohn is offline  
Advertisement
08-10-2020, 10:21   #2
magicbastarder
Moderator
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 31,363
not happening for me.
maybe try clearing your cookies and your cache and see if that helps?
magicbastarder is online now  
(2) thanks from:
08-10-2020, 21:45   #3
kildarejohn
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 229
Quote:
Originally Posted by magicbastarder View Post
not happening for me.
maybe try clearing your cookies and your cache and see if that helps?
Tried clearing cache etc in MS Edge, but still does not work.
But tried it in Chrome and it works OK, so thats a relief!
kildarejohn is offline  
09-10-2020, 09:44   #4
pinkypinky
Moderator
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 5,528
Was working for me yesterday.
pinkypinky is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet