Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
 
Thread Tools Search this Thread
11-04-2019, 00:52   #46
Invincible
Registered User
 
Invincible's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 4,666
Quote:
Originally Posted by torrevieja View Post
is it worth getting this if u dont have a 4k tv
Yes
Meant to be 85% faster than non 4k.
1.7ghz processor. Future proof for when you get 4k tv.
Invincible is offline  
Thanks from:
Advertisement
11-04-2019, 05:59   #47
Mr E
Administrator
 
Mr E's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 45,630
Quote:
Originally Posted by Sad Professor View Post
Despite this some Irish retailers do sell them. I assume mistakenly since many of the services advertised on the box aren’t available here.
I think Irish retailers have pulled them actually. They are not listed on Argos or Currys any more.
Mr E is offline  
Thanks from:
11-04-2019, 13:32   #48
mcgucc22
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 144
My fire stick arrived today. Keep getting error 5505 when I try to watch Prime unfortunately. Don't know why since I already have prime set up on my phone and laptop and they work perfectly and my location is set to the UK.

Last edited by mcgucc22; 11-04-2019 at 13:52.
mcgucc22 is offline  
11-04-2019, 14:28   #49
dulpit
Registered User
 
dulpit's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 6,386
Quote:
Originally Posted by mcgucc22 View Post
My fire stick arrived today. Keep getting error 5505 when I try to watch Prime unfortunately. Don't know why since I already have prime set up on my phone and laptop and they work perfectly and my location is set to the UK.
You should be able to open prime on your phone and have an option to play it on the firestick. Not ideal, but should be workaround until the people who know better here will advise better.
dulpit is offline  
(2) thanks from:
11-04-2019, 15:30   #50
zweton
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2,163
Received mine today, man its fast! Liking it so far.
zweton is offline  
Advertisement
11-04-2019, 15:48   #51
kaerobe
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 164
Quote:
Originally Posted by mcgucc22 View Post
My fire stick arrived today. Keep getting error 5505 when I try to watch Prime unfortunately. Don't know why since I already have prime set up on my phone and laptop and they work perfectly and my location is set to the UK.
Get onto Amazon Prime live chat, tell them you are in the UK. Restart your device, simple.

I have All4, BBC iPlayer, itvHub all on the device. Its a good bit of kit with no lag. ExpressVPN works well and has a dedicated app.

The stick lacks the ability to use SkyGo, RTE Player I think?
Lots of other apps/subs through Prime TV. I dont think you can rent titles without card with UK address.
Can install 3rd party like Kodi too.
Can use Airpods or an Echo as a speaker through bluetooth. One of the best devices for the price of it. Id like to see bluetooth volume control, or and SD port too tho.

Last edited by kaerobe; 12-04-2019 at 08:38.
kaerobe is offline  
11-04-2019, 21:44   #52
Glebee
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3,552
Got mine today. Nice piece of kit alright. Easy to download all the usual tv/movie apps.
Glebee is offline  
11-04-2019, 23:04   #53
Kintarō Hattori
All Round Nice Guy
 
Kintarō Hattori's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 13,214
Send a message via Skype™ to Kintarō Hattori
Quote:
Originally Posted by mcgucc22 View Post
My fire stick arrived today. Keep getting error 5505 when I try to watch Prime unfortunately. Don't know why since I already have prime set up on my phone and laptop and they work perfectly and my location is set to the UK.
I'm just after setting it up and getting it too. Did you get a solution to it?

Geo-restrictions they say. My apologies for being clueless but everyone who has it working... are you using a VPN?

Last edited by Kintarō Hattori; 11-04-2019 at 23:18.
Kintarō Hattori is offline  
12-04-2019, 08:34   #54
kaerobe
Registered User
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 164
Quote:
Originally Posted by Kintarō Hattori View Post
I'm just after setting it up and getting it too. Did you get a solution to it?

Geo-restrictions they say. My apologies for being clueless but everyone who has it working... are you using a VPN?
I did, as above - talk to online chat. Tell them you are in the UK
kaerobe is offline  
Thanks from:
Advertisement
12-04-2019, 13:00   #55
andydurnin
Registered User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 67
Can you install sky go on this? Would it work on this?
andydurnin is offline  
12-04-2019, 13:03   #56
B_ecke_r
Registered User
 
B_ecke_r's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 233
Quote:
Originally Posted by andydurnin View Post
Can you install sky go on this? Would it work on this?
dont see why not, would need to be the APK version of Sky Go though
B_ecke_r is offline  
12-04-2019, 18:46   #57
Kintarō Hattori
All Round Nice Guy
 
Kintarō Hattori's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 13,214
Send a message via Skype™ to Kintarō Hattori
Quote:
Originally Posted by kaerobe View Post
I did, as above - talk to online chat. Tell them you are in the UK
I got talking to them last night and before I could say anything they said it wasn't available in Ireland due to geo-restrictions. I assume they know I'm in Ireland because everything gets sent here?

Do I just outright claim to be based in the UK no matter what?
Kintarō Hattori is offline  
12-04-2019, 18:49   #58
OmegaGene
Registered User
 
OmegaGene's Avatar
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 7,300
Quote:
Originally Posted by Kintarō Hattori View Post
I got talking to them last night and before I could say anything they said it wasn't available in Ireland due to geo-restrictions. I assume they know I'm in Ireland because everything gets sent here?

Do I just outright claim to be based in the UK no matter what?
How did they know you were in Ireland ? The stick was sent to Northern Ireland tell them lies and say you live in the U.K. and get a vpn or smart dns and you’re sorted
OmegaGene is offline  
Thanks from:
12-04-2019, 19:09   #59
Sad Professor
Information Retrieval
 
Sad Professor's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 21,135
Sideloading the standalone version of the Prime Video app works. I've done it and it works fine with Prime Video Ireland.

https://forum.xda-developers.com/fir...re-tv-t3762965
Sad Professor is offline  
12-04-2019, 19:24   #60
mcgucc22
Registered User
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 144
Quote:
Originally Posted by OmegaGene
How did they know you were in Ireland ? The stick was sent to Northern Ireland tell them lies and say you live in the U.K. and get a vpn or smart dns and you’re sorted

So you still need to use a VPN even if your location it set to the UK?. Probably a stupid question but I don't know much about these things!
mcgucc22 is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet