Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
 
Thread Tools Search this Thread
01-10-2013, 18:02   #76
the_syco
Registered User
 
the_syco's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 35,012
Quote:
Originally Posted by ktulu123 View Post
I'm going to become a chopper whore in this
Find the chopper front gun to be MASSIVELY overpowered. Can see it getting nerfed on Friday.
the_syco is offline  
Advertisement
01-10-2013, 18:20   #77
Gentleman Octopus
Registered User
 
Gentleman Octopus's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 14
Quote:
Originally Posted by The Freeman View Post
Any body playing this with a 570gtx?
Yes, I do. It runs fine with the settings on ultra, however I have a small monitor so the resolution isn't all that high.
Gentleman Octopus is offline  
01-10-2013, 18:50   #78
dreamers75
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 19,060
Runs fine for me but looks terrible, bits of it are nice. Not much change from the alphas tbh.
dreamers75 is offline  
01-10-2013, 19:34   #79
Dcully
Moderator
 
Dcully's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 13,128
Some craic just now stopping tanks going over the bridge where you can flick a switch for the steel poles to pop up, i kept them closed.
Out pops the guys from 3 tanks to try to open and i pick them all off from under the bridge,after much shenanigans and lols i managed to take out all three tanks and their crew just by pissing them off with this switch and making them pop out of their machines, hilarious stuff!

As for the game the gun mechanics are excellent,the game needs the be optimized for sure but the BF3 beta and release and subsequent patches are chalk and cheese.
Im confident much will be done here.
Im running everything on high/ultra with AA and HBAO off [hate them in games anyways,makes things too blurry] @ 1920X1200 pretty much solid 55-60 fps even in large battles.
Drop down to medium and its smooth as butter constant 60fps.
As with BF3 not much difference in appearance between ultra and medium.

THANK GOD THE WEAPON SOUNDS ARE MUCH IMPROVED over BF3 !!!
Very satisfying rattle from any ive tried so far.

I accidentally downloaded into my normal HDD and found it a tad stuttery, downloaded it again to my much faster Crucial M4 SSD and the stuttering is gone.
Dcully is online now  
Thanks from:
01-10-2013, 20:23   #80
ShadowHearth
Registered User
 
ShadowHearth's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 22,161
Its weird. I got fps counter to work and it shows 30-70fps on high/ish settings, though sometimes it dips down to 5 fps. Sometimes it dips to 5 dps and goes back up to normal, that counter does not even show it. Things is I am getting arse performance even on Low settings. BF4 does not like gtx 680...
ShadowHearth is offline  
Advertisement
01-10-2013, 20:31   #81
Nedved85
Registered User
 
Nedved85's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,202
Cant get it to work on my PC

http://battlelog.battlefield.com/bf3...13611661524/1/

http://www.eurogamer.net/articles/20...4-beta-servers

Last edited by Nedved85; 01-10-2013 at 20:34.
Nedved85 is offline  
01-10-2013, 20:48   #82
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,690


Now what the f!ck is this about? I have the 13.1 beta driver, there is no 13.4 driver as far as I can see
Dermighty is offline  
01-10-2013, 21:06   #83
wandatowell
Registered User
 
wandatowell's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 8,353
Send a message via AIM to wandatowell
Elevators = game changer
wandatowell is offline  
Thanks from:
01-10-2013, 21:09   #84
jonski
Registered User
 
jonski's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 5,830
Quote:
Originally Posted by Dermighty View Post


Now what the f!ck is this about? I have the 13.1 beta driver, there is no 13.4 driver as far as I can see
I'm using catalyst ver. 13.4 and I haven't updated anything in ages . what card have you ?
jonski is offline  
Advertisement
01-10-2013, 21:11   #85
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2,690
Quote:
Originally Posted by jonski View Post
I'm using catalyst ver. 13.4 and I haven't updated anything in ages . what card have you ?
HD 6700 I think, it's a 27" iMac

Updated to the current AMD stable drivers and I get the same error.

And the keyboard and mouse dont work when thegame launches. It worked a couple of times but now it doesn't, cant even use the origin ingame overlay, mouse wont work, but the keyboard can be used to bring the menu up (origin ingame overlay)!!!

Last edited by Dermighty; 01-10-2013 at 21:20.
Dermighty is offline  
01-10-2013, 21:54   #86
uncle_sam_ie
Registered User
 
uncle_sam_ie's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,094
Quote:
Originally Posted by ShadowHearth View Post
Its weird. I got fps counter to work and it shows 30-70fps on high/ish settings, though sometimes it dips down to 5 fps. Sometimes it dips to 5 dps and goes back up to normal, that counter does not even show it. Things is I am getting arse performance even on Low settings. BF4 does not like gtx 680...
Are you using the new beta driver's, http://www.nvidia.com/object/win8-wi...ta-driver.html
On reddit they're saying it fixed the issue.
uncle_sam_ie is online now  
01-10-2013, 21:57   #87
dr strangelove
Registered User
 
dr strangelove's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 796
Quote:
Originally Posted by dr strangelove View Post
If my new graphics card doesn't come today, i will be tonight......

Edit: Ooops, i've the GTX 560
After about an hour's play - seems good.
Most settings auto-default to "High"
dr strangelove is offline  
Thanks from:
01-10-2013, 22:08   #88
iColdFusion
Registered User
 
iColdFusion's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 407
Quote:
Originally Posted by OriginV View Post
Cannot find this on my xbox
On the forums is said change locale to UK but still no joy!
It was right on the front of the dashboard games page for me.


So far I'm enjoying it although the graphics are terrible on 360, clearly worse than BF3 because for some reason they have released it with a very low resolution texture pack but it does run great and doesn't bother me as I'll be getting it for the X1.

There seems the major bonus for players who can burst fire now and the spray and pray M16 noobs are getting owned

The new sidearm is cool.

Tanks are strange, shell drop off seems to have increased alot and on 360 the sights seem to me to be inaccurate.

Scout heli guns seem to have crazy damage against armoured cars (which are very cool too!)

Moving spot to RB is a great change as its far easier to paint targets on the run but vehicle controls are default set to use both sticks for movement which I have to see if I can change back to triggers for go/stop.

Environment damage seems no better than BF3 apart from the skyscraper collapse.
iColdFusion is offline  
01-10-2013, 22:44   #89
DeWinterZero
Registered User
 
DeWinterZero's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 321
Rather than typing "Perfoverlay.drawfps 1" everytime you load the game you can set it up so it automatically runs the command.

Create a text document named user.cfg and then type in

Perfoverlay.drawfps 1

Save the file and it should create the fps counter in the top right of the screen when you launch into the game.
DeWinterZero is offline  
(2) thanks from:
01-10-2013, 23:12   #90
Dcully
Moderator
 
Dcully's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 13,128
I just use fraps
Dcully is online now  
Thanks from:
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet