Forum Closed  
 
 
Thread Tools Search this Thread
27-10-2016, 21:39   #106
plasmin
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 195
Quote:
Originally Posted by DEGIRO View Post
You can view the prices paid under your Transactions tab. The average cost is not displayed but each price will be factored in to your Result value.
Unfortunately viewing through transaction tab is woefully painful. Cost averaging should be possible to display as a separate tab!!!!!!!
plasmin is offline  
Advertisement
28-10-2016, 08:20   #107
DEGIRO
Verified representative
 
DEGIRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 135
Quote:
Originally Posted by plasmin View Post
Unfortunately viewing through transaction tab is woefully painful. Cost averaging should be possible to display as a separate tab!!!!!!!
Our portfolio shows current position at current market price. The P/L is calculated based on the average price paid. We view this as a logical way of displaying a portfolio. It is possible that other brokers display these portfolio values in a different manner.
DEGIRO is offline  
28-10-2016, 12:48   #108
plasmin
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 195
Quote:
Originally Posted by DEGIRO View Post
Our portfolio shows current position at current market price. The P/L is calculated based on the average price paid. We view this as a logical way of displaying a portfolio. It is possible that other brokers display these portfolio values in a different manner.
You also need to hear to what your customers say and want besides your logical thinking
plasmin is offline  
28-10-2016, 13:50   #109
bradlente
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,846
Ijuyrvutvl7t

Last edited by bradlente; 28-10-2016 at 14:12.
bradlente is offline  
28-10-2016, 16:32   #110
DEGIRO
Verified representative
 
DEGIRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 135
You are able to hide the portfolio result by clicking the icon in the top left of your Webtrader. You are not currently able to hide the results or prices of specific shares in your portfolio
DEGIRO is offline  
Advertisement
28-10-2016, 16:32   #111
DEGIRO
Verified representative
 
DEGIRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 135
You are able to hide the portfolio result by clicking the icon in the top left of your Webtrader. You are not currently able to hide the results or prices of specific shares in your portfolio
DEGIRO is offline  
28-10-2016, 17:52   #112
MrT123
Registered User
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 32
Will you consider adding one-cancels-the-other order (OCO) ?
MrT123 is offline  
30-10-2016, 19:13   #113
aidanki
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,182
Do degiro do a PRSA trading account
aidanki is offline  
31-10-2016, 08:26   #114
DEGIRO
Verified representative
 
DEGIRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 135
Quote:
Originally Posted by MrT123 View Post
Will you consider adding one-cancels-the-other order (OCO) ?
I will make the suggestion to our Development team.
DEGIRO is offline  
Advertisement
31-10-2016, 08:26   #115
DEGIRO
Verified representative
 
DEGIRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 135
Quote:
Originally Posted by aidanki View Post
Do degiro do a PRSA trading account
Unfortunately we do not offer PRSA trading accounts.
DEGIRO is offline  
31-10-2016, 10:02   #116
bradlente
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,846
Quote:
Originally Posted by DEGIRO View Post
You are able to hide the portfolio result by clicking the icon in the top left of your Webtrader. You are not currently able to hide the results or prices of specific shares in your portfolio
Is there a way to apply this change permanently? When cookies are deleted or when logging in from a new device the options return to default.
bradlente is offline  
02-11-2016, 15:14   #117
bradlente
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,846
Quote:
Originally Posted by bradlente View Post
Is there a way to apply this change permanently? When cookies are deleted or when logging in from a new device the options return to default.
bump
bradlente is offline  
02-11-2016, 15:32   #118
DEGIRO
Verified representative
 
DEGIRO's Avatar
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 135
Quote:
Originally Posted by bradlente View Post
Is there a way to apply this change permanently? When cookies are deleted or when logging in from a new device the options return to default.
No, I’m afraid that you will need to click this button each time you clear cookies or use a new device.
DEGIRO is offline  
03-11-2016, 09:17   #119
bradlente
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,846
Quote:
Originally Posted by DEGIRO View Post
No, I’m afraid that you will need to click this button each time you clear cookies or use a new device.
It's a pointless function then.
bradlente is offline  
04-11-2016, 08:42   #120
scheister
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,252
opened up an account this morning. Will only be doing small infrequent trades. Little disappointed you cant view the platform till you have transferred money. Would have like to see the userability first
scheister is offline  
Forum Closed

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet