Conorp55 Registered User
#1

Hello, I recieved my modem yesterday, and have set it up this morning only to find out that the connection is horrible, its worse than what I had before, It wont even open a webpage, the dsl in on constant so I assume it has been connected up and such down at my exchange, I't says my signal strength is "weak" and "poor", I am close to the modem, closer to a friend who's modem work fine. Just wondering what in the world is going on ?

#2

Conorp55 said:
Hello, I recieved my modem yesterday, and have set it up this morning only to find out that the connection is horrible, its worse than what I had before, It wont even open a webpage, the dsl in on constant so I assume it has been connected up and such down at my exchange, I't says my signal strength is "weak" and "poor", I am close to the modem, closer to a friend who's modem work fine. Just wondering what in the world is going on ?



Hi Conorp55,

Everything is testing fine from the network side since you set up the new modem

would you mind trying the checklist - http://bit.ly/K8ZA4P if you can & get back to me.

Thanks, Mark

Conorp55 Registered User
#3

Cheers for checking mark, the speed seems to be ok now, but the range of the modem seems to be quite limited, any suggestions ?

1 person has thanked this post
#4

Conorp55 said:
Cheers for checking mark, the speed seems to be ok now, but the range of the modem seems to be quite limited, any suggestions ?



Thanks Conorp55,

Glad to hear your broadband speed is fine again. The following LINK or our Community Forum may give you some suggestions regarding your modem -

Community.eircom.net

Best wishes,
Ant

Want to share your thoughts?

Login here to discuss!