dedaw Registered User
#4,186

dedaw said:
It appears to be attempting to scan for a couple of seconds but then the message "unable to scan networks" appears. Even when there is a wifi network available.


Can you connect to the networks it see`s?

Raoul said:
Lewis, I am back on insanity after a rocky time on darkys. Phone went to poo after a while.

However, I am having trouble downloading apps. Loads of apps say that they aren't compatible with the phone. Should I downgrade my market? Or any other ideas? I'm not even using the most up to date market.


Yeah, the new market is crap, this is what I use, this way you get the best of both worlds.


I can access internet via edge but it won't see any wifi conditions

Raoul Registered User
#4,187

lewis said:
I only use market enabler for apps I can`t get here.

That app is good, I don`t remember freezing the market updater in Titanium, once I use this, I might have, can`t remember.


The old market is working perfectly for me, might not bother installing that app. Forgot how good insanity was. Darkys was a load of turd now that I think back

EDIT - Can someone try this app please:http://blog.myccstudio.com/wp/?p=40 it was in the same post as that market app.

lewis Registered User
#4,188

dedaw said:
I can access internet via edge but it won't see any wifi conditions


There's an app in the market called wifinder, try that it should get you connected.

Raoul Registered User
#4,189

lewis said:
There's an app in the market called wifinder, try that it should get you connected.


I am having trouble with insanity 51. My phone keeps randomly turning off in the middle of the night.

Any ideas?

Ste- Registered User
#4,190

Raoul said:
I am having trouble with insanity 51. My phone keeps randomly turning off in the middle of the night.

Any ideas?


Stock kernel, oc & uv ?
These are usually most likey the culprit.

Raoul Registered User
#4,191

Ste- said:
Stock kernel, oc & uv ?
These are usually most likey the culprit.


I was on darkys, flashed insanity 51 and didn't change the kernel or oc uv.

The kernel is: 2.6.35.12-gdf10700 pawitp@pawitpmbp #1.

Whatever all that is.

Ste- Registered User
#4,192

Raoul said:
I was on darkys, flashed insanity 51 and didn't change the kernel or oc uv.

The kernel is: 2.6.35.12-gdf10700 pawitp@pawitpmbp #1.

Whatever all that is.



Yeah that's the stock kernel.
Did you restore any system apps or anything like that ?

Raoul Registered User
#4,193

Ste- said:
Yeah that's the stock kernel.
Did you restore any system apps or anything like that ?


Totally clean install. Restored factory settings before flashing. only apps i have on it from nitrality are theme chooser, music, android & insane theme, calendar and provider, file manager, fm radio, google backup, sync, partner set up, plusand feedback, media uploader, music, net location, one time intialiser, setup wizard, and google talk.

Its really puzzling me

Ste- Registered User
#4,194

Try flash again ?
Can't think of anything else atm that would cause SOD on a fresh install.

1 person has thanked this post
Raoul Registered User
#4,195

Ste- said:
Try flash again ?
Can't think of anything else atm that would cause SOD on a fresh install.


Going to reflash and hopefully it will work. My nitrality doesn't seem to like flashing things and when I try to flash something through it, it makes me close the app.

Ste- Registered User
#4,196

Raoul said:
Going to reflash and hopefully it will work. My nitrality doesn't seem to like flashing things and when I try to flash something through it, it makes me close the app.


Just boot straight to recovery and do it manually.
You can see any errors then.

Raoul Registered User
#4,197

Ste- said:
Just boot straight to recovery and do it manually.
You can see any errors then.


All done, hopefully thats that. Thanks for the advice.

lewis Registered User
#4,198

Raoul said:
I was on darkys, flashed insanity 51 and didn't change the kernel or oc uv.

The kernel is: 2.6.35.12-gdf10700 pawitp@pawitpmbp #1.

Whatever all that is.


Did you factory reset/wipe caches before moving to Insanity?
Also did you disable any lagfix?

With CM you do have to flash twice, its just how it is, I did when I first moved.

Ste- Registered User
#4,199

One other point, I think lewis had this problem with a radio he was using maybe try a different one.

Raoul Registered User
#4,200

lewis said:
Did you factory reset/wipe caches before moving to Insanity?
Also did you disable any lagfix?

With CM you do have to flash twice, its just how it is, I did when I first moved.


Had everything done correctly this time. Too many times I skipped parts.

I have flashed it twice now and it was fine last night.

As per the radio, I had 1 radio the first time it happened, then I changed the radio and it still happened.

Want to share your thoughts?

Login here to discuss!