brian__foley Registered User
#1

Hi all,

I've searched this, and didn't find a thread directly on my point, but I may have missed something so apologies if this is well worn terrain

I have come home (1 day away) to find one of my UPC boxes displaying the message "InIt".

There is no signal being picked up by the TV - i.e. nothing. There is no screen calling for a code, no nothing.

The box is unresponsive and not taking any input from the remote.

Any ideas? I know the InIt issue has been raised, but the solution seems to be to input a region dependant code. I don't even have a screen to do this...

Thanks

B

Update: Maybe disregard, I think I've found some assistance.

Resolved: Moderator - thread could be deleted.

vasch_ro Registered User
#2

I have the same problem noticed InIt on the box last night, awoke this morning to the same message and no response to remote etc

RealistSpy Registered User
#3

ANy fix for this? My box is saying the same thing.

RealistSpy Registered User
#4

Solution

Press the UPC button and the ok button together. Then A screen will pop up and you will need to have your 3 digit activation code.

CaSCaDe711 Registered User
#5

RealistSpy said:
Solution

Press the UPC button and the ok button together. Then A screen will pop up and you will need to have your 3 digit activation code.


Thanks for that, our box had InIt displayed earlier too, working fine now

Antrim_Man Registered User
#6

Just had the same this morning. Used that 131 code for here in Bray and it worked fine.

Bonsai Sheekey Registered User
#7

That actually worked,, Same **** this morning, Nice one

icdg Moderator
#8

We don't drag up old threads

Want to share your thoughts?

Login here to discuss!