inlimboland Registered User
#1

I have a hp laptop running vista and when i plug it into my 47" lcd
with a HDMI cable via the hdmi output i get the windows blue screen and it crashes.
this has only started happening recently and i cannot figure it out, can anyone help??

BrokenArrows Registered User
#2

try upgrading the graphics card drivers. this may resolve your issue.

inlimboland Registered User
#3

thanks for the quick response
i've already updated the 'nvidia geforce 8400' , im pretty sure that is the graphics card?

Spear Moderator
#4

inlimboland said:
thanks for the quick response
i've already updated the 'nvidia geforce 8400' , im pretty sure that is the graphics card?


There were changes to the recent nVidia drivers specifically for HDMI, so try the latest 186.06 editions.

inlimboland Registered User
#5

Thanks, did it yesterday, and its still crashing but not everytime, bit strange, thanks anyway

Spear Moderator
#6

inlimboland said:
Thanks, did it yesterday, and its still crashing but not everytime, bit strange, thanks anyway


If the laptop is started with the cable already plugged in, does it still crash?

inlimboland Registered User
#7

I always plugged it in and out with laptop and tv left on,
now i'll turn tv off first and its really hit or miss whether it crashes or not.

I just did another nvidia update from the actual nvidia site and it seems to be holding for now,
the update i did yesterday i think was from a 3rd party vendor

Want to share your thoughts?

Login here to discuss!