Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
24-08-2000, 09:42   #1
Bard
Registered User
 
Bard's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Drumcondra
Posts: 11,923
Send a message via Yahoo to Bard Send a message via Skype™ to Bard
UBB Question for those in the know

alright... UBB... I'd like to set it up, or something like it at least, - on an NT server to act as an intranet messaging forum for purely internal use in our own office.

Is there much involved in this?... Is there a free version somewhere I can use to do it?

Any help appreciated- cheers!

------------------
Bard
|home page
Bard is offline  
Advertisement
25-08-2000, 00:42   #2
Lucutus
{Custom Title Field}
 
Lucutus's Avatar
 
Join Date: Feb 1998
Location: Kildare
Posts: 2,805
Send a message via ICQ to Lucutus
It's pretty cheap Bard, buy a copy from thier website.

------------------
Lucutus of Borg
Lucutus is offline  
25-08-2000, 21:27   #3
SantaHoe
Registered User
 
SantaHoe's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: n. A place where something is or could be located; a site.
Posts: 7,025
Check it out at www.ultimatebb.com
There's a free/trial (and less functional version) available for download too.


------------------
[+_+] <--- omg!! it's a lego man!!!™
SantaHoe is offline  
26-08-2000, 04:12   #4
SPACE COWBOY
Registered User
 
Join Date: Nov 1999
Location: Meath
Posts: 142
You could try Board Powerit's free (for personal/non-profit use) and looks just like UBB or VBulletin.

There's also the ASP option www.asptalk.com , really simple boards system, and easier to set up than the CGI ones.

Edited: ****in UBB links

[This message has been edited by SPACE COWBOY (edited 26-08-2000).]

[This message has been edited by SPACE COWBOY (edited 26-08-2000).]
SPACE COWBOY is offline  
27-08-2000, 08:49   #5
Bard
Registered User
 
Bard's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Drumcondra
Posts: 11,923
Send a message via Yahoo to Bard Send a message via Skype™ to Bard
thanks for that Space Cowboy- I'll give it a shot

------------------
Bard
|home page
Bard is offline  
Advertisement
27-08-2000, 13:53   #6
logic1
 
logic1's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 3,780
Send a message via ICQ to logic1
i just installed YaBB which pretty much rox.. its totally free and that msging feature is included i bleieve
http://www.yabb.com.ru


.logic.
logic1 is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet