Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
 
Thread Tools Search this Thread
20-02-2012, 18:14   #16
dahat
Registered User
 
dahat's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: S.Tipperary
Posts: 5,790
Ah still not availible for Sony Experion it seems,was hoping it would to get it for my son...ah well
dahat is offline  
Advertisement
20-02-2012, 19:07   #17
Minstrel27
Closed Account
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 7,686
Quote:
Originally Posted by gbob View Post
Anyone got it working on 3 yet..
Working perfectly via 3 for me
Minstrel27 is offline  
20-02-2012, 19:12   #18
Minstrel27
Closed Account
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 7,686
Quote:
Originally Posted by ofcork View Post
SKY1 working for me,maybe some shows have copyright issues.
If a show isn't allowed to be shown via Sky Go a message will appear on screen saying so. It is on Sky One right now as they are not allowed to show The Simpsons
Minstrel27 is offline  
20-02-2012, 19:34   #19
Redsoxfan
Registered User
 
Redsoxfan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Maynooth
Posts: 2,355
Yeah, Simpsons not available.

I found the quality poor (picture, stream was fine), and that's on wi-fi. This is using a Galaxy S running stock 2.3
Redsoxfan is offline  
20-02-2012, 20:16   #20
Nolimits
Registered User
 
Nolimits's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 1,268
For anyone complaining about only having two devices, you can only have two per user, but can have up 9 (I think) users


Log into Sky go on your computer, go to settings, view/edit profile and then additional users to use it on more devices.
Nolimits is offline  
Advertisement
20-02-2012, 20:50   #21
Jon_459
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 93
Waited months after the iPhone/iPad version and now its not available on Motorola Xoom. What a crock!!
Jon_459 is offline  
Thanks from:
20-02-2012, 21:34   #22
Stokolan
Registered User
 
Stokolan's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Waterford
Posts: 1,569
How far does it let you get on a rooted phone? I get to video Loading... screen but it stays at 0%
Stokolan is offline  
20-02-2012, 22:03   #23
gbob
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 438
Quote:
Originally Posted by Stokolan View Post
How far does it let you get on a rooted phone? I get to video Loading... screen but it stays at 0%
That's as far as i've got too, tried Aristotle's suggestion as above to remove root but hasn't made a difference.
gbob is offline  
20-02-2012, 22:32   #24
5starpool
Onwards and Upwards
 
5starpool's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Elsewhere
Posts: 26,270
I stopped wondering when this would be available once I found out about he 2 device limit. Bit silly really. Every household almost has far more devices than that.
5starpool is offline  
Advertisement
20-02-2012, 23:03   #25
kc66
Registered User
 
kc66's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Kickin around on a piece of ground in my home town
Posts: 2,046
Just used it on an unrooted sensation. Worked great, excellent picture quality. Limited choice of channels though.
kc66 is offline  
20-02-2012, 23:47   #26
Aristotle
Registered User
 
Aristotle's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Dublin
Posts: 4,095
Send a message via MSN to Aristotle
If you have an unsupported device, and are also unrooted (and not running ICS I think), this version should work.
Aristotle is offline  
21-02-2012, 00:12   #27
gbob
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 438
Quote:
Originally Posted by Aristotle View Post
If you have an unsupported device, and are also unrooted (and not running ICS I think), this version should work.
Running stock 2.3 on my sgs2.. uninstalled original app and installed yours.. unrooted with the app you posted earlier and getting exactly the same results.. ie wont go past loading screen.. only sky news seems to work ok.. confused :-(
gbob is offline  
21-02-2012, 00:50   #28
ShaneU
Registered User
 
ShaneU's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 6,179
Quote:
Originally Posted by Aristotle View Post
If you have an unsupported device, and are also unrooted (and not running ICS I think), this version should work.
My phone isn't rooted (Samsung Galaxy S2 2.3), the market version and your version both give me the message

"it is not possible to play sky content whilst roaming"

On tesco network, doesn't work on 3G or wifi. :/

Last edited by ShaneU; 21-02-2012 at 00:58.
ShaneU is offline  
21-02-2012, 06:24   #29
god's toy
Registered User
 
god's toy's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: here is everyweare you are
Posts: 2,731
Quote:
Originally Posted by 5starpool View Post
I stopped wondering when this would be available once I found out about he 2 device limit. Bit silly really. Every household almost has far more devices than that.

Read the post 4 up from yours #20
god's toy is offline  
(2) thanks from:
21-02-2012, 15:56   #30
Zeppi
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: South East
Posts: 362
Send a message via MSN to Zeppi
Is it only me or what, there are only few channels that I can watch if someone does not have the movies and sports like me.

N.B. It's working fine on my Galaxy S2 via wifi no pixelations

Zeppi
Zeppi is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet