how to "live" my website - uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
Thread Tools Search this Thread
14-01-2012, 01:10   #1
Package's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: Dublin
Posts: 1,238
how to "live" my website

ok guys. Ive paid for my domain name with register365

i paid for my hosting package

what do i do know?

how do i make the website live?

ie. when i type in the address of the site, it actually brings me somewhere?
Package is offline  
14-01-2012, 01:22   #2
Join Date: Oct 2000
Location: The Internet
Posts: 16,319
Find out the IP address of your hosting package, and point your domain at it using r365's control panel, assuming they have one. Alternatively ask your web host to handle your DNS and change the nameservers to theirs. If in doubt, ask the vendors, that's what you're paying them for.
dahamsta is offline  
Thanks from:
Post Reply

Quick Reply
Remove Text Formatting

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Share Tweet