Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
01-11-2010, 20:57   #1
pog it
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: An tIarthar
Posts: 2,838
How do I watch Tv3 live?

Heyas! Trying to access tv3 live but it's just showing what programmes are next and says 'ROI' only. I'm not aware of my settings as showing anything other than my being based in the ROI!

Anyone know how I can fix this?
pog it is offline  
Advertisement
01-11-2010, 21:02   #2
munchkin_utd
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Munich
Posts: 4,129
fix what?

Are you not happy with the offered selection of programming?
Tough. You can watch particular selected shows and thats it.
All the hollywood or UK sourced stuff is not broadcast live online.
I'm watching it live now. Not a bother. Because the apprentice is available online

If you arent in the Republic but want to watch the selected shows then thats a different problem to which there are solutions, but you'll have to get out your creditcard for a proxy or similar service.

Whether in or out of the republic, something like slingbox, installed AT an address in Ireland, is one of the only ways you'll get all Tv3 content across the board.
munchkin_utd is offline  
01-11-2010, 21:33   #3
enfant terrible
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,442
Can you rewind to the start of the apprentice on tv3 live
enfant terrible is offline  
01-11-2010, 22:54   #4
pog it
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: An tIarthar
Posts: 2,838
Quote:
Originally Posted by munchkin_utd View Post
fix what?

Are you not happy with the offered selection of programming?
Tough. You can watch particular selected shows and thats it.
All the hollywood or UK sourced stuff is not broadcast live online.
I'm watching it live now. Not a bother. Because the apprentice is available online

If you arent in the Republic but want to watch the selected shows then thats a different problem to which there are solutions, but you'll have to get out your creditcard for a proxy or similar service.

Whether in or out of the republic, something like slingbox, installed AT an address in Ireland, is one of the only ways you'll get all Tv3 content across the board.
No, I'm in the ROI! And it won't play live shows, it's just giving a list of shows and says in red 'available in ROI only'.

I am in ROI and I don't know why I can't watch live stuff. That's why I was asking what can I change in my settings to get it.
pog it is offline  
03-11-2010, 18:17   #5
tinkerbell
woohoo!
 
tinkerbell's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 5,217
What the OP means is that the TV3 website is acting like the OP is living in a country other than the ROI so the OP cannot access the content!
tinkerbell is offline  
Advertisement
09-11-2010, 12:32   #6
_Whimsical_
Registered User
 
_Whimsical_'s Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 4,469
Ask in the computers forum.

Also check if you can use BBC iplayer. If you can you're registering as a UK ip .People over here pay for that ...lack of tv3 live would be a small price to pay.
_Whimsical_ is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet