Issue with squeezebox radio - boards.ie
Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
13-07-2012, 18:14   #1
just do it
Registered User
 
just do it's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4,557
Issue with squeezebox radio

We got a new squeezebox radio at Christmas and we were very happy with it. For the last few months though it keeps looking to install updates pretty much everytime we turn it on. Often the updates fail to install. Other times it plays but there is no sound. Any suggestions?

Last edited by just do it; 13-07-2012 at 18:40.
just do it is offline  
Advertisement
20-07-2012, 07:22   #2
just do it
Registered User
 
just do it's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 4,557
Anyone?
just do it is offline  
20-09-2014, 18:23   #3
galwaygem
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 21
Does anyone know where I can buy a power cord for the squeezebox radio, I have been online but the amperage seems to be different even on the UK sites??
galwaygem is offline  
15-10-2014, 22:16   #4
Eminence
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 93
Quote:
Originally Posted by galwaygem View Post
Does anyone know where I can buy a power cord for the squeezebox radio, I have been online but the amperage seems to be different even on the UK sites??
Hi there, is there a transformer (little black box) as part of the cable leading to the radio ?

if yes, you need the specific transformer, if not any lead will do
Eminence is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet