Bots Regsitering on Forum - uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
Thread Tools Search this Thread
03-04-2012, 15:23   #1
Irish Gunner
Registered User
Irish Gunner's Avatar
Join Date: Aug 2004
Location: In The Mercantile Hotel watching the Arsenal
Posts: 1,674
Bots Regsitering on Forum

Not sure if right forum if not mods remove

Wondering if anyone can help with the below

We have a vBulletin forum at Recently we have been getting a lot of Bots registering as users and I have to delete them. I have the Captcha set up and yet still they get through this. Also set up security question but the same

Asked VBulletin but no real help with them

Is there anyway to stop these from registering as tired of removing them in the control panel in Vbulletin

Irish Gunner is offline  
05-04-2012, 00:27   #2
Registered User
Join Date: Nov 2010
Posts: 97
Use plugin for vBulletin. It will mostly diminish spam signups.

Good luck!
VMotion is offline  
05-04-2012, 09:30   #3
Registered User
CptSternn's Avatar
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,489
What version of vBull? There are built in controls in the newest verions. You can turn on CAPTCHA responses, or as I prefer, put in a custom question like 'what colour is the ocean'.
CptSternn is offline  
05-04-2012, 22:16   #4
jmcc's Avatar
Join Date: May 1999
Location: Waterford,Ireland
Posts: 3,505
The plugin suggestion is probably the best. The hardcore solution would be to deepsix problem countries by IP range. But that's probably overkill.

jmcc is offline  
06-04-2012, 21:58   #5
Registered User
Join Date: Feb 2011
Posts: 1,672
Best protection on the net with 100% effectivness
Media999 is offline  
12-04-2012, 14:56   #6
Registered User
Join Date: Oct 2005
Posts: 4,097
Originally Posted by Media999 View Post
Best protection on the net with 100% effectivness
That looks likely to drive off a load of legit users too
MOH is offline  
12-04-2012, 17:31   #7
Registered User
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,461
Originally Posted by MOH View Post
That looks likely to drive off a load of legit users too
Device dependent and visual, too. So it's inaccessible as well.
cormee is offline  
14-04-2012, 12:29   #8
Verified representative
Blacknight's Avatar
Join Date: Apr 2001
Location: Europe
Posts: 7,048
I've found this to be pretty good:
Blacknight is offline  
Post Reply

Quick Reply
Remove Text Formatting

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Share Tweet