Bug Report Problem with the beta theme and Webkit browsers - boards.ie
Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
18-10-2011, 15:08   #1
Sad Professor
Information Retrieval
 
Sad Professor's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Dublin
Posts: 15,914
Problem with the beta theme and Webkit browsers

Basically anytime I load my UserCP page (and sometimes other pages), the Boards.ie menu drops down as if I had hovered my mouse over it or (in the case of the iPad) tapped on it - even though my cursor wouldn't be anywhere near it. This is particularly annoying in the case of the iPad as you have to tap on an another menu to get rid of it.

I’ve had this problem with Safari/Chrome on my Mac since upgrading to 10.7 and on my iPhone/iPad since upgrading to iOS 5. All other websites are fine from what I can see.

Feedback thread about this here in which a user running Chrome on Windows reports the same issue.
Sad Professor is offline  
Advertisement
18-10-2011, 15:26   #2
TouchingVirus
Moderator
 
TouchingVirus's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: On the Lane
Posts: 8,144
Send a message via ICQ to TouchingVirus
Happening on Chrome on Ubuntu 11.10. Not just on the UserCP either, happening when I click on my username in the welcome box (brings me to my profile page).
TouchingVirus is offline  
18-10-2011, 15:35   #3
Sad Professor
Information Retrieval
 
Sad Professor's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Dublin
Posts: 15,914
Yeah, happens on my profile page as well.
Sad Professor is offline  
18-10-2011, 15:43   #4
Conor
Closed Account
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 2,359
It's a known bug. One of the lads in here spent the guts of two days digging through the JS looking for the root cause and got nowhere.
Conor is offline  
18-10-2011, 16:37   #5
Gordon
Administrator
 
Gordon's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 28,995
Admin: Prison
I get that with Facebook profiles on the iPad too! Hmm, I used to, checking now and I don't.
Gordon is offline  
Advertisement
20-10-2011, 19:16   #6
Sad Professor
Information Retrieval
 
Sad Professor's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Dublin
Posts: 15,914
I'm not sure if you guys did something, but I just noticed that this no longer happens if you disable "Lock Navigation" in menu preferences.
Sad Professor is offline  
20-10-2011, 19:26   #7
Boards.ie: Danny
Closed Account
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3,524
The general feeling was if Ross spent 2 days pouring over the JS and got nowhere, we weren't going to do that again - I don't believe anybody was working on this though I'll check out what effect the lock navigation has on things.
Boards.ie: Danny is offline  
20-10-2011, 19:39   #8
Gordon
Administrator
 
Gordon's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Posts: 28,995
Admin: Prison
It's not happening for me but I didn't select that option on the prefs. But the top menu has moved down a bit (see the thread in feedback about the menu) so maybe thats a side effect of whatever is behind that.
Gordon is offline  
21-10-2011, 00:05   #9
Boards.ie: Danny
Closed Account
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3,524
I can confirm that it appears to solve it all right. Needs further investigation as to why though

Has no effect on Windows anyway, so it isn't a real fix

Last edited by Boards.ie: Danny; 22-10-2011 at 17:08.
Boards.ie: Danny is offline  
Advertisement
12-02-2012, 09:09   #10
dodzy
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Dublin
Posts: 4,216
Any progress on this Danny?
dodzy is offline  
13-02-2012, 01:11   #11
Boards.ie: Danny
Closed Account
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3,524
I'm afraid not, and with development ramping up on other projects I'm not going to be spending any time on this for quite some time; you'll either have to live with it or bite the bullet and change skin
Boards.ie: Danny is offline  
Thanks from:
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet