Boards.ie uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Click here to find out more x
Post Reply  
 
Thread Tools Search this Thread
14-02-2008, 17:43   #1
callaway92
Registered User
 
callaway92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,240
Ipod Touch Not Detected !!

Got my new touch today in Xtra Vision...happy as larry..Go home..plug in to computer..nothing comes up..When i check Removable disks on "My Computer" it doesnt show up...i used to have a Nano...Can ye help i want the songs to go on etc..
callaway92 is offline  
Advertisement
14-02-2008, 17:48   #2
feylya
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 27,678
Install iTunes
feylya is offline  
14-02-2008, 17:49   #3
aidan_walsh
Moderator
 
aidan_walsh's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Cork
Posts: 15,784
What version of iTunes are you using?
The iPod won't show up in My Computer as it doesn't have a disk mode.

Does your computer meet the tech specs?
aidan_walsh is offline  
14-02-2008, 17:52   #4
callaway92
Registered User
 
callaway92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,240
I did update it and install it and it still isnt coming up..It told me to restart the computer...did that..still doesnt work
callaway92 is offline  
14-02-2008, 17:53   #5
aidan_walsh
Moderator
 
aidan_walsh's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Cork
Posts: 15,784
Does the computer meet the specs? Is it plugged into a USB 2.0 port? Check your services to make sure the Apple Mobile Device Service is installed and running.
aidan_walsh is offline  
Advertisement
14-02-2008, 18:09   #6
callaway92
Registered User
 
callaway92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,240
This is fair annoyin..Should it not work if the nano worked like
callaway92 is offline  
14-02-2008, 18:43   #7
callaway92
Registered User
 
callaway92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,240
It said This on Itunes: "Itunes cannot connect to Iphone because of an unknown error"
..ITS AN IPOD TOUCH !!!WAHHHHH...help

Last edited by Creamy Goodness; 15-02-2008 at 22:32. Reason: changed itouch to ipod touch, it irks me slighty.
callaway92 is offline  
15-02-2008, 18:28   #8
aliqueenb
Registered User
 
aliqueenb's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 580
oh no poor you my friend got an ipod touch cos she dropped and broke her nano...and the i touch is working perfectly...they are soooo cool though i think i still prefer my creative zen vision M...60 GB oh yeah lol!

Last edited by Creamy Goodness; 15-02-2008 at 22:31. Reason: again, itouch to ipod touch.
aliqueenb is offline  
15-02-2008, 21:57   #9
lafors
Registered User
 
lafors's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Baile Atha Cliath
Posts: 3,157
Send a message via Skype™ to lafors
The iPod Touch will never show up in 'my computer' as a removable disk.
You will need the latest itunes to transfer songs.

If you still can't see it in itunes then you could put it in recovery mode (search google on how to do it, its easy) and itunes should pick up the touch and install the lastest firmware on the touch.
lafors is offline  
Advertisement
16-02-2008, 00:12   #10
120_Minutes
Registered User
 
120_Minutes's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Co. Cork
Posts: 4,613
Quote:
Originally Posted by callaway92 View Post
It said This on Itunes: "Itunes cannot connect to Iphone because of an unknown error"
..ITS AN IPOD TOUCH !!!WAHHHHH...help

so i'm not the only one then. sorry mate, i have the same problem, and cant figure out how to fix it. i've pretty much given up. still use it about the house for browsing when i cant get on the pc, but everything i've read up on and tried hasent worked.

read my thread for possible solutions, i hope one works for you.
120_Minutes is offline  
16-02-2008, 21:46   #11
Zapp Brannigan
Registered User
 
Zapp Brannigan's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Captains Log
Posts: 7,907
Think I got lucky, bought a 32gb today and it's currently syncing with no trouble at all.
Zapp Brannigan is offline  
17-02-2008, 15:15   #12
ethernet
Registered User
 
ethernet's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dublinski
Posts: 3,269
I've heard of this error when connecting the device to a USB 1.1 port. Are you using a USB 2.0 port?
ethernet is offline  
17-02-2008, 18:10   #13
callaway92
Registered User
 
callaway92's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,240
I was using a USB hub..plugges it into comp then and CABAAAAAMMM...it worked thousand or so songs on ipod
callaway92 is offline  
18-02-2008, 14:48   #14
ethernet
Registered User
 
ethernet's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Dublinski
Posts: 3,269
Quote:
Originally Posted by callaway92 View Post
I was using a USB hub..plugges it into comp then and CABAAAAAMMM...it worked thousand or so songs on ipod
Happy listening
ethernet is offline  
Post Reply

Quick Reply
Message:
Remove Text Formatting
Bold
Italic
Underline

Insert Image
Wrap [QUOTE] tags around selected text
 
Decrease Size
Increase Size
Please sign up or log in to join the discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Share Tweet